Nyiottt kötési rendszerek

Az egyre nagyobb eltéréseket mutató reklámvilágban a figyelem felkeltésének egyik legfontosabb eszköze, hogy standardizált termékeket emeljünk ki. Következésképpen a klasszikus zárt gerinc_ kötészeti variációknak, mint a ragasztókötés és a kemény tábla, a múltban központi szerepük volt. A nyitott kötészeti rendszerek, mint a spirálozás és az ikerspirálozás, ismeretlenségük miatt csak a háttérben voltak jelen és kizárólag a naptárgyártás területén alkalmazták _ket. A 80-as évek vége felé változott ez a helyzet a tömeggyártás irányába és nem csak a m_szaki berendezések fejl_dése miatt. Az új rendszerek el_nye a praktikus forgathatóság. Használat közben a termékek ugyanolyan méret_ek maradnak és helytakarékosak. A nyitott kötési rendszereket különösen a várostérképek, tankönyvek, asztali naptárak és a használati utasítások területén alkalmazzák. A falinaptár a legm_vészibb kivitelezés és azt mutatja, milyen nagy méretspektrumban lehet itt dolgozni. Egy rövid technikai leírást talál az alábbiakban a különböz_ kategóriákhoz. Miel_tt terméke köthet_ lesz, el_ kell ahhoz készítenünk. Ehhez két lehet_ség kínálkozik.

1. variáció

VÁGÁS & LAPOK ÖSSZEHORDÁSA
Ezt a variációt alacsony példányszámnál, kis lapszámnál, nagy méreteknél (pl. falinaptár) vagy különböz_ papírgrammsúlyú belíveknél alkalmazzuk.

Ennek lebonyolítására a következ_ összehordó berendezések állnak rendelkezésünkre:
- 30 állomás A4-ig
- 34 állomás A4-t_l 36 x 52 cm-ig
- 17 állomás 52 x 72 cm-ig

Varainte 2

HAJTOGATOTT RÉTEGEK feldolgozása
Ezt a variációt a közepes vagy nagy példányszámoknál (pl. álló vagy asztali naptár azonos papírgrammsúllyal, brosúrák) használjuk. 35 mm-es tömbvastagságig miden drótmérettel és – színnel tudunk dolgozni, 10.000 példánynál magasabb napi kapacitással.


Környezetbarát módon hozzuk formába nyomdaipari termékeit
WIREG Kft. | Petöfi Sándor út 8 | H - 9086 Töltéstava
T: +36-96-548260 | F: +36-96-548265 |  www.wireg.com